Zoubir și Nepomuceno nu trebuie să lipsească din primul 11, la Petrolul!

petrolulantrenament Și din perspectivă fotbalistică, dar și dintr-o optică economică, dacă vreți, Zoubir și Nepomuceno nu trebuie să lipsească din primul 11 , la Petrolul. Ambii sunt fotbaliști tineri, au potențial de creștere și, atenție!, au contracte pe teremen lung cu Petrolul.

Nepomuceno a împlinit astăzi 23 de ani, este internațional al statului Curacao și a marcat primul lui gol pentru Petrolul, în campionat, într-o victorie istorică, 1-0 pe Național Arena, cu FCSB, în primăvara acestui an. Nu a avut, deocamdată, randamentul scontat pentru că a fost mutat tot timpul, când pe stânga, când pe dreapta, dar are calități care pot fi exploatate. Mai are contract cu Petrolul până în 2017.

Zoubir a venit în această vară la echipă, adus de Dan Marinache, va împlini 24 de ani pe 5 decembrie și a arătat, deja, că are calități indiscutabile, chiar dacă a reușit primul lui gol abia în runda trecută, cu Concordia Chiajna. Și el a fost mutat pe mai multe posturi, deși este evident faptul că are cel mai bun randament în centrul liniei de trei din spatele vârfului împins. Este cel mai tehnic jucător pe care-l are Petrolul în lot și este contract cu echipa ploieșteană până în 2018!

Dacă fotbalistic este evident că Petrolul, la ce lot are acum, are nevoie de cei doi tineri fotbaliști, și economic Petrolul poate scoate profit. Pentru un club în insolvență, Petrolul trebuie să înâeleagă și acest aspect. Promovarea unor jucători tineri, care au potențial fotbalistic și care au contracte pe termen lung, poate fi cheia obținerii unui profit, în viitor. Nu poți spera să scoți bani din vânzarea de jucători promovând fotbaliști de peste 30 de ani și care și-au atins de multă vreme maximul potențialului. Dacă se poate spune așa. Astfel încât, Zoubir și Nepomuceno, la orice fel de judecată, fotbalistică sau economică, trebuie să fie titulari la Petrolul. Cu o condiție, logic! Să nu se creadă mai mult decât sunt, pentru că deocamdată mare lucru nu sunt, dar pot deveni!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*