Wolfsburg, un crucișător alb-verde!

wolfsburg De la startul returului în Germania, Wofsburg areparcurs de campioană. A câștigat 5 din cele 6 meciuri jucate, adăugând la bilanțul acsta și o remiză cu goluri, la Frankfurt.

Cu o viziune de fotbal ofensiv, fotbal adevărat, unul orientat non-stop spre poarta adversă, antrenorul Hecking dă clasă, fără să fie Mourinho sau Guardiola. Cu o echipă în care strălucesc De Bruyne, cel mai bun pasator decisive din Bundesliga, Dost, golgheterul olandez al echipei, dar și Naldo în apărare și Luis Gustavo la mijlocul terenului, Wolfsburg  este echipa care generează meciuri la care te bucuri că te uiți!

Ieri, lupii din Wolfsburg, așa cum sunt porecliți elevii lui Hecking, au câștigat la Bremen, scor 5-3! Atenție, pe terenul unei echipe care nu mai pierduse în campionat de 6 partide! Mai mult, în deplasarea precedentă, Wolfsburg a câștigat cu 5-4 pe terenul lui Bayer Leverkusen, acolo unde Atletico Madrid, de exemplu, în prima manșă a optimilor din Champions League, a luat bătaie cu 1-0!

Dacă la aceste succese fabuloase, prin numărul de goluri marcate, mai adăugăm Victoria de acasă cu Bayern Munchen, scor 4-1, e limpede că ofensiva lui Wolfsburg este impresionantă! Și că aceasta este o echipă de urmărit în fotbalul European!

Foto: t-online.de

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*