Victorie obținută cu inteligență de CSM Ploiești, la Vâlcea!

echipacsmfeminin Fetele antrenate de Neven Hrupec au jucat ”mai deștept” decât adversarele în meciul din deplasare cu HCM Râmnicu Vâlcea, astfel încât victoria obținută, scor 23-21, a fost doar o consecință logică a acestui aspect.

Cu o apărare bună, chiar foarte bună în multe momente, cu un portar inspirat, Tatalovic, nu doar prin paradele defensive, ci și prin pasele excelente pentru contraatac, cu Ramona Farcău arătându-și clasa, dar și cu Tudor, Sheiko, Dmitrovic, Bozovic și Tivadar etalându-și experiența superioară adversarelor, CSM Ploiești a câștigat parcă din inerție acest meci, în care atacul nu a strălucit, dar eforturile comune ale fetelor puse în slujba rezultatului final au dat roadele scontate.

Într-un meci în care fetele noastre nu au avut niciun minut de superioritate numerică au reușit să se impună și grație faptului că au știut să marcheze în momentele cheie, inclusiv în cele de inferioritate, la acest capitol Sheiko fiind esențială. Ușor-ușor, echipa arată ca un monolit, greu de spart, și rezultatele din acest an confirmă acest lucru.

Cu punctele adunate la Vâlcea, CSM  a urcat pe locul al patrulea în clasament, iar dacă va câștiga și meciul cu Corona Brașov, în runda viitoare, va fi greu să mai fie scoasă din calculele pentru cupele europene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*