Victorie diesel pentru handbalistele de la CSM Ploiești

fazacsm Cu patru meciuri pierdute în acest an și cu perspectiva unei deplasări prohibitive pe terenul formației CSM București era clar pentru handbalistele antrenate de Goran Kurtes că meciul cu HCM Râmnicu Vâlcea trebuia câștigat.

Startul meciului, însă, a arătat că mașina CSM-ului are motor diesel, încălzindu-se incredibil de greu. Abia după mai bine de 10 minute au punctat și ploieștencele pentru prima dată, în acest joc. Și, de la 1-6, forța declanșată atțt de greu a fost copleșitoare pentru adversare. Treptat, CSM s-a apropiat, a egalat și a preluat conducerea, având două goluri avantaj la pauză, 13-11.

Jocul nu era încheiat, iar Kurtes știa asta. A ținut piciorul pe accelerație până când și-a dat seama că mașina va trece prima linia de sosire. Adică până la scorul de 26-19 pentru ploieștence. Ultimele trei minute au fost ca și primele: ale oaspetelor, care au deschis tabela și au închis-o la 26-22 pentru CSM.

Cu doar trei sferturi din meci jucate la turație maximă, dar și cu 4 aruncări de la 7 metri ratate, din cele 5 de care a beneficiat, CSM Ploiești s-a impus arătând că participarea la play-off nu este doar o figură de stil!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*