Venirea lui Pulhac la Petrolul seamănă cu aducerea lui Semeghin!

pulhac În 2002, la Petrolul venea, sub formă de împrumut, Dorin Semeghin, un dinamovist care trebuia să acopere flancul stâng al defensivei. În 2015, Petrolul l-a transferat pe Pulhac, un dinamovist care trebuie să acopere flancul stâng al defensivei. Arcul acesta peste timp dă senzația că nimic nu s-a schimbat, ceea ce, ancorat în cerințele fotbalului modern, nu poate fi un fapt lăudabil.

Sunt asemănări între cei doi, nu doar ca stil de joc, ci și în privința vieții extrasportive. Petrecăreți, puși pe șotii și cu apariții dese în ziarele de scandal, Semeghin și Pulhac au mai bifat acum un punct comun: trecerea pe la Petrolul Ploiești.

Cooptarea lui Pulhac în lotul petrolist nu trebuie, însă, să-i fie atribuită lui Stoichiță, decât în mică măsură. Măsura cea mare îi revine lui Ropotan, bunul său prieten, care a avut grijă să se înconjoare la Petrolul de amici de nădejde: Varga și Pulhac.

Pulhac a fost ”în cărți” să vină la Petrolul încă din vară, din luna iulie, dar atunci tranzacția nu s-a finalizat. Operațiunea s-a concretizat abia acum, iar gașca ”bucureștenilor” se mărește la Petrolul, la fel ca și influența ei în vestiar. Acum, din punct de vedere pur fotbalistic, Pulhac nu poate fi cu mult su Faug – Porret, francezul fiind ”aproape” catastrofal pe flancul stâng al apărării petroliste.

Dacă Stoichiță va ști cum să-i facă pe Ropotan, Varga și Pulhac să creadă că ei sunt șefi și să arate și pe teren asta, atunci ar putea ieși ceva bun pentru Petrolul. Dar e ca mersul pe sârmă: nu doar că poți să cazi, dar poți să-ți rupi și gâtul!

foto: digisport

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*