Va putea Sebi Tudor să îndrepte răul făcut de cuplul Joița-Selymes?

eusebiu-tudor Îl înțeleg pe Sebi Tudor că nu a putut refuza oferta venită din partea clubului la care și-a făcut junioratul și la care a evoluat în prima ligă. Era moral să nu refuze, dar va fi infernal, din punct de vedere fotbalistic, să o scoată la capăt!

Răul a fost deja făcut la Petrolul, încă din momentul numirii cuplului Joița- Selymes. S-au pierdut opt etape din 13 ale turului și a rămas în urmă un lot format din jucători mediocri, singurul de calitate fiind Zoubir, și el fiind adus, însă, de colegul Dan Marinache, nu de Joița sau Selymes. În afara lui Zoubir, bază se mai poate pune doar pe Pecanha și Benga. În rest…durere!

Sebi Tudor este un antrenor cu metode bune, cu licența PRO, petrolist și cu sufletul, nu ca alții ”născuți” peste noapte să pupe emblema clubului, dar toate acestea nu vor putea modifica programul echipei, care spune că în următoarele șase etape de campionat Petrolul va întâlni Astra, ASA Târgu Mureș, Craiova, Viitorul, Poli Timișoara și FCSB.

Iar suporterii, mai ales cei tineri, care văd fotbalul doar prin prisma rezultatelor imediate, nu vor avea răbdare cu Sebi Tudor, pe care nici nu-l cunosc.

Singura șansă a Petrolului vine pe teremen lung. Adică Sebi Tudor să fie lăsat antrenor până la finalul sezonului și atunci o poate scoate la capăt. Asta trebuie să  înțeleagă, măcar acum, cei care l-au numit pe Tudor antrenor abia acum, dar au optat înainte de startul sezonului pentru catastrofa cuplată Joița – Selymes.

foto:liga2.prosport.ro

3 Comments on Va putea Sebi Tudor să îndrepte răul făcut de cuplul Joița-Selymes?

  1. Ai dreptate Edy dar te rog sa-i transmiti domnului Rachita ca cel mai urat lucru este sa-ti vorbesti fosta echipa de rau mai ales ca el a fost in timpul ala PRAF! Se ducea echipa in jos si el nu recunostea cum nu recunoaste acum…stii cum este … Nascut cu deficiente (prost) trait cu deficiente (prost). Ce sa-i ceri. Neam prost!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*