Un nou miracol marca Liverpool!

liverpool După nebunia de finală a Ligii Campionilor, de acum 11 ani, când Liverpool a revenit după 0-3 la pauză, cu Milan, echipa de pe Anfield a punctat un nou miracol, în meciul cu Dortmund. După 1-1 în Germania, meciul retur a fost unul de povestea fotbalului. Borussia a făcut 2-0 în 9 minute și a menținut rezultatul până la pauză. Tot ceea ce aveau de făcut nemții era să nu primească trei goluri fără să marcheze. Și au făcut asta, după ce Origi a punctat pentru 1-2, Reus reușind să facă 1-3 și nemții au crezut că asta a fost!

Greșit! Asta ar fi fost, probabil, cu oricare altă echipă europeană, dar nu și cu Liverpool. Coutinho, Sakho  și Lovren, în prelungiri, au marcat golurile pentru un halucinant 4-3, rezultat care a calificat-o pe Liverpool, pe drept, fiind echipa mai bună în cele două meciuri ale manșei din sferturile Europa League.

U nou miracol marca Liverpool, iar Klopp, pe care unii îl ironizau la 0-2 când cerea sprijinul tribunei, are șanse mari să facă o echipă foarte frumoasă, ofensivă, și la Liverpool, așa cum a făcut la Dortmund!

O bijuterie de meci, de povestit nepoților!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*