Un miting cum n-a văzut Ploieștiul de multă vreme!

miting Vineri, ora 17.00, în fața Palatului Culturii. Pare atât de simplu! Și simplu va fi, pentru că o astfel de acțiune va demonstra tuturor ce înseamnă Petrolul pentru Ploiești. Nu am niciun dubiu că va fi un miting cum nu a văzut Ploieștiul de multă vreme. Cam de când a promovat Petrolul în Liga I!

În rest, toate celelalte mitinguri, care s-au mai organizat în Ploiești, cu ale scopuri, au fost practic, jucării pentru copii. Abia acesta va fi un miting adevărat. Pentru că lupii știu să se mobilizeze în astfel de momente și, mai ales, pentru că Petrolul este de departe cel mai tare brand al acestui oraș.

Va fi nebunie în centru, o nebunie frumoasă, una care va îmbrăca într-o haină aspectuoasă o durere profundă! Aceea că echipa asta atât de iubită a fost făcută să sângereze, de-a lungul timpului, de oameni care au privit-o, în fapt, ca pe o oportunitate de afaceri. ”Ajunge!”, acesta va fi mesajul mitingului, prin care se va atrage atenția că petroliștii vor să fie conduși de petroliști, în primul rând. De unii care simt durerea atunci când Petrolului îi e rău!

Unii au spus că mitingul nu va schimba nimic! Greșit!

Va arăta tuturor că oamenii care conduc Petrolul, acum sau pe viitor, trebuie să realizeze că nu pot face doar ce vor ei, pe banii lor! Mă rog, nu la Petrolul! Aici trebuie să mai facă și ceea ce trebuie! Și trebuie, în primul rând, să nu terfelească numele clubului.

Petroliștii adevărați vor fi în centru, de la ora 17.00! Cei care s-au trezit petroliști peste noapte doar pentru că era cool să facă selfie pe stadion vor găsi motive să stea acasă! Și vor cere bilete, prin intervenții, la meciul cu Steaua!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*