Un egal mic! România – Elveția 1-1, nea Puiu a văzut alt meci!

romanialaeuro România – Elveția s-a încheiat 1-1. Asta pentru că Elveția a ratat două ocazii uriașe în primul sfert de oră, prin Seferovic, iar România a punctat din penalti, prin Stancu, la prima ieșire din propria jumătate de teren.

După o nouă ocazie a lui Lichsteiner, România a avut chiar șansa de a marca pentru 2-0, prin Săpunaru, șutul lui lovind bara din stânga porții lui Sommer. Dar nici această ocazie nu a venit după o fază de atac lucrată.

În schimb, România a suferit mult în defensivă, Dzemaili ratând o nouă ocazie uriașă pentru elvețieni, înainte de pauză.

În partea secundă, Mehmedi a egalat logic, după ceea ce s-a jucat, iar ultima parte a meciului a arătat o formație a României care s-a agățat, efectiv, de acest punct, epuizarea fizică a românilor fiind evidentă.

La final, nea Puiu a zis că meciul a avut două reprize distincte, prima a României, a doua a Elveției. Iar a văzut alt meci, Elveția ratând în prima repriză 4 ocazii uriașe.

Cu mentalitatea asta, cu viziunea asta despre fotbal, nea Puiu are șansa de a duce România dincolo de grupe, dar pentru asta trebuie să bată Albania. Doar că și Albania își face aceleași calcule!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*