Uite că au înțeles! CSM Ploiești merge mai departe!

consiliu După ce s-au făcut că nu înțeleg, timp de 10 zile, de ce este nevoie de mutarea unor sume în interiorul bugetului CSM, pentru ca sportivii să fie plătiți, consilierii locali s-au ”luminat” în week-end și astăzi au votat în unanimitate proiectul care permite CSM-ului să meargă mai departe. Atfel, sportivii își vor primi o parte din drepturile salariale restante  și vor aștepta rectificarea următoare.

”Urmează să mai existe o rectificare, care să permită susţinerea activităţii până la finele anului” – a declarat Constantin Popa, unul dintre consilieri, membru al comisiei de buget – finanțe din CL.

Momentul de astăzi, unul fericit pentru sportivi, arată, însă, fățărnicia consilierilor locali, care la doar 3 zile distanță au votat în unanimitate un proiect care trebuia votat de acum 10 zile. Și spun asta pentru că echipa feminină de handbal, de exemplu, dacă ar fi primit vestea asta mai devreme avea două victorii în plus, cu Slobozia și Cisnădie!

Sigur, sportivele au vina lor pentru rezultatele slabe din aceste jocuri, dar această vină reprezintă efectul, nu cauza irosirii punctelor!

E bine că s-a votat astăzi, dar ar fi și mai bine la ca următoarea rectificare pentru CSM  să nu mai fie același circ ieftin!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*