Trei tabere în vestiarul Petrolului! Cine le unește?

zlatiborgrup Mulți dintre cei aflați în anturajul Petrolului știu acest lucru, dar preferă să nu se bage, sperând că lucrurile se vor rezolva de la sine.

În primul rând, este vorba despre grupul de influență a jucătorilor care se cred prea buni, dar care sunt nu au demonstrat nimic până acum. În acest grup se află Varga, cap de afiș, Ropotan, Tudose, Peteleu, Bucșa, Lemnaru și Bolboașă. Apoi, este grupul celor care vor să își vadă de treabă și să nu intre în dispute cu conducerea șinu sunt, evident, pe aceeași lungime de undă cu primul grup: aici îi regăsim pe Pecanha, Benga, Marinescu, Zoubir, Velasco, Nepomuceno, Milinceanu și Benga. În fine, cel de-al treilea grup este format de ceilalți, care nu prea contează în privința autorității în vestiar. Cu excepția lui Tamuz, care oricum face doar ce vrea el, fiind prea ”valoros” pentru echipa asta.

În aceste condiții, e limpede de unde rezultă și exprimarea pe teren a echipei. Mai mult, nici la nivel de conducere lucrurile nu sunt la unison, reproșurile despre nimrea unui antrenor sau a altuia fiind o temă predilectă de discuție.

În momentul în care se va găsi un liant între doleanțele fiecăruia, lucrurile vor merge mai bine. Sau atunci când se va face curățenie generală!

2 Comments on Trei tabere în vestiarul Petrolului! Cine le unește?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*