Teja și mâna de ajutor oferită Petrolului

teja Care o mai fi fost și combinația asta cu Mihai Teja la Petrolul, doar unii pot ști. Dar cred că nici ei nu știu cu adevărat ce a vrut să însemne episodul ăsta fantomatic din istoria Petrolului. Antrenorul neoficial al ploieștenilor a vorbit la Dolce Sport despre plecarea lui de la clubul ploieștean. A fost distractiv…

„Am decis că este cel mai bine să întrerup colaborarea cu Petrolul. Am acceptat cu plăcere să le ofer o mână de ajutor pe finalul sezonului și le mulțumesc pentru colaborare, chiar dacă a fost scurtă, dar consider că decizia de a ne despărți este cea mai bună în condițiile actuale”, a declarat Teja.

În ce o fi constat mâna aia de ajutor despre care vorbește Teja va rămâne o enigmă eternă. Dacă asta înseamnă să oferi o mână de ajutor, domnule Teja, e greu de crezut că va mai exista vreun club care să-ți ceară asta!

În condițiile actuale, pe care le cunoșteai, domnule Teja, mâna aia de ajutor mai bine o țineai în buzunar și atunci când ai bătut palma pentru a fi, vremelnic, prin curtea Petrolului și prin lojele de pe Ilie Oană!

foto:dolcesport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*