Tchite trage tare pentru a juca returul semifinalei de cupă!

tchite Fotbaliștii Petrolului au primit două zile liberedupă succesul obținut la Cluj, iar din această după-amiază revin la antrenamente cu un singur gând: să ajungă în finala Cupei României, după returul din 2 aprilie, cu FCSB.

Meme Tchite, omul care a marcat în tur pentru Petrolul, într-o cursă furibundă de refacere, nu mai putea ține cont de zilele libere acordate de Rednic și aseară a mers, din nou, la sală, pentru o nouă ședință de pregătire.

Dincolo de normalitatea acestui gest din partea unui jucător profesionist, vine și confirmarea că există fotbaliști care își doresc să nu se apeleze la ei și doar să își ia banii fiind la număr în lot, dar și jucători care nu suportă să stea degeaba și care vor să își pună amprenta la echipa la care joacă. Tchite face parte din a doua categorie. Și poate ambiția lui va fi răsplătită cu un nou gol împotriva celei mai arogante echipe din România.

Oricum, dacă Tchite, De Lucas și Tamuz vor fi pe teren pentru Petrolul, pe 2 aprilie, calificarea se va juca în mod real!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*