SUA, victorie la scor la Copa America Centenario: 4-0 cu Costa Rica!

copaameirica După eșecul din primul meci, 0-2 contra Columbiei, oamenii lui Klinsmann, gazde ale turneului, aveau nevoie de trei puncte din meciul cu Costa Rica.

Și ele au venit, dar scorul, 4-0, este unul înșelător! Partida a fost atipică pentru că SUA  a primit penalti încă din minutul 9. Dempsey a transformat și meciul a devenit mai ușor, în fața unui adversar care se simte confortabil când distruge, nu când construiește, acesta fiind stilul prin care Costa Rica a impresionat la mondiale.

Acum nu a fost cazul, pentru că americanii pe contraatac, au mai punctat de trei ori și au câștigat la scor, deși jocul lor nu a fost unul care să te dea pe spate. Defensiva celor din Costa Rica a semănat cu aceea a Georgiei, din meciul cu România, astfel încât nu a fost un meci elocvent pentru forța de joc a SUA. Mai ales că portarul titular al celor din Costa Rica, Keylor Navas, de la Real Madrid, nu face parte din lot fiind accidentat.

Au fost, însă, trei puncte luate de băieții lui Klinsmann(Jones a jucat foarte bine) și asta contează, mai ales în grupele unui turneu continental.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*