Strângeți rândurile! Nimic nu e pierdut pentru CSM după eșecul contra Coronei!

csmgrup Sigur, punctele puse în joc au fost pierdute! Dar atât! Nimic altceva nu este pierdut din perspectiva obiectivului propus. Meciul contra Coronei a fost pierdut fără dubii, superioritatea adversarelor fiind evidentă, la fel cum evidentă a fost și superioritatea fetelor noastre în meciul cu, atunci când au dat de pământ cu Corona!

Cu o apărare a gazdelor care nu a existat și cu o inspirație aparte a ardelencelor pe faza de atac, scorul final, 30-34, nu surprinde. Ci, paradoxal, poate conveni ploieștencelor, care au, totuși, meritul de a reduce diferența sub cea stabilită de ele în tur, atunci când s-au impus la opt goluri!

Meciul acesta e istorie, perioada de invincibilitate s-a încheiat, dar lupta pentru Europa continuă. Și nu oricum, ci taman cu un meci la Roman, unde o victorie a CSM-ului ar fi de aur și ar șterge imaginea eșecului cu brașovencele.

Dacă echipa își va regăsi cadența în defensivă, dacă va funcționa ca un bloc, așa cum a făcut-o anterior, șansele de a veni cu un rezultat pozitiv sunt reale. Credeți în ele, strângeți rândurile și transformați eșecul ăsta într-o victorie! Noi putem să facem asta prin cuvinte, voi puteți s-o faceți pe teren!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*