Status quo pentru Petrolul: tot la 9 puncte de baraj!

petrolulgol Victoria din meciul cu Voluntariul, pe care ar fi meritat și ar fi trebuit să o obțină Petrolul, nu mai poate fi adusă înapoi, chiar dacă Petrolul a bifat singurul meci din acest sezon în care a dominat cu autoritate pe cineva!

Salvarea de la retrogradare rămâne cooptată în sfera minunii, de care a tot vorbit Gane, chiar dacă, teoretic, etapa asta a bifat un status quo pentru Petrolul, după ce și Chiajna a pierdut la Cluj și a rămas la cota 17!

Cum Petrolul va juca în runda viitoare chiar la Chiajna se poate vorbi despre ultima partidă crucială pe care o va juca Petrolul în acest campionat. Un eșec la Chiajna ar cam ucide și șansele matematice, în vreme ce un succes ar face imposibilul palpabil.

Sunt elemente teoretice, iluzorii, dar pentru modul în care publicul a înțeles și a acceptat soarta echipei, la meciul cu Voluntariul, parcă ar merita ca jucătorii să încerce! Și vor încerca, asta e limpede, chiar dacă nimeni nu trebuie să se îmbete cu apă rece! Oricum, ”nebunii frumosi” care mai speră mai au o șansă. Chiar ultima!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*