Stați calmi! Ne bate Elveția!

romanialaeuro Când văd optimismul ăsta deșănțat, chiar vulgar, creat în jurul echipei României, după primul meci de la Euro, realizez odată în plus că fotbalul e privit de mulți, dar înțeles de foarte puțini!

Argumente fotbalistice pentru a spera la o victorie cu Elveția nu sunt. Dar România e purtată pe brațe de un public care și-a însușit ideea fragilă că ”Băieții au jucat bine cu Franța”. Fără punct câștigat în prima rundă, deși a avut în față un adversar slab, România este privită ca favorită în fața Elveției de către fanii ei de acasă.

Fani care uită câteva elemente definitorii pentru a face performanță la un turneu cum e Euro 2016!

Avem un antrenor total depășit de ceea ce se joacă în 2016, avem un lot slab din punct de vedere valoric și nu mai avem o generație care să ne scoată în stradă. Nu-i bai, că Elveția ne-a dat cu terenul în cap și atunci, deși eram văzuți ca favoriți după succesul cu Columbia.

Cu jucători la Juventus, Genoa, Monchengladbach, Watford, Frankfurt, Wolfsburg sau Basel, elvețienii sunt luați la preț de matineu de fanii români. O necunoscută pentru românii care nu se uită la fotbal, sau se uită doar la Steaua-Dinamo, Elveția are toate argumentele fotbalistice de partea ei.

Sigur, pot prinde și ei o zi slabă, dar și așa pot câștiga cu România! Care în afara entuziasmului fanilor, nu prea are nimic!

Așa că stați calmi, ne bate Elveția!

foto: digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*