Sorin Ciobanu nu doar că poate fi o soluție pentru Petrolul, ci TREBUIE să fie o soluție!

sorinciobanu Numele lui Sorin Ciobanu este vehiculat în această perioadă ca o soluție pentru defensiva lupilor. Nu doar că poate fi o soluți, ci trebuie să fie o soluție pentru Petrolul actual. El a fost propus cconducerii clubului ploieștean de către Lucian Rădulescu, un om blamat de mulți, dar mai petrolist decât alții care doar se dau petroliști. Rădulescu îl știe foarte bine pe Ciobanu, ca și pe Arnăutu, atacantul propus și el conducerii actuale.

Va ține cont actuala conducere a Petrolului de sfaturile lui Luci Rădulescu? Știe conducerea actuală că Sorin Ciobanu, actualmente la Rapid CFR Suceava, fost și pe la Metalul Reșița, nu a încetat niciun moment să fie petrolist?

Și mai știe conducerea că, pur fotbalistic vorbind, Ciobanu poate avea randament peste Genev și Tudose la un loc?

Vom vedea în perioada următoare dacă se vor face pași în această direcție, una care trebuia urmată încă din vară, atunci când conducerea a ales să meargă pe mâna ”groparilor” Joița și Selymes.

Cert este faptul că Petrolul are nevoie ca de aer de fotbaliști devotați, care să ardă pe teren pentru echipă. Iar Sorin Ciobanu este unul dintre aceștia, garantat!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*