Și pentru cine vrei ”să mori”, Vali Sinescu?

Valentin Sinescu L-am urmărit cu foarte mare interes pe Vali Sinescu la emisiunea colegului Cristi Anghelescu, în această seară. Și îl voi urmări cu același interes pe Sinescu, întotdeauna.

Actualul antrenor principal al Petrolului a vorbit despre onoare înaintea meciului de la Târgu Mureș, ceea ce este cât se poate de logic. Este ușor de înțeles că niciodată un antrenor al Petrolului nu poate să le ceară jucătorilor să se dea la o parte înaintea unui joc. Asta e limpede. Dar este la fel de limpede că atunci când ești întrebat despre lupta la titlu, în care e implicată și viitoarea adversară, tu, ca antrenor al Petrolului, nu trebuie să răspunzi părtinitor fără să nu îți asumi eventualele reacții în lanț pe care le poți provoca.

Vali Sinescu stăpânește cuvântul, așa cum singur a spus, și are demnitatea de a-și expune opiniile.Chiar dacă ele deranjează. Este lăudabil că vrea să arate că rămâne demn, indiferent de ceea ce se întâmplă. Dar nu  trebuie să pună la îndoială nivelul de inteligență al concitadinilor lui, așa cum a făcut-o la finalul emisiunii, doar pentru că unii nu au înțeles că el, Sinescu, are principii de la care nu abdică.

Tăvălugul acesta cu Sinescu suporter al Stelei a fost declanșat chiar de Sinescu, prin declarații demne. Nu poți pretinde tuturor să-ți înțeleagă demnitatea și, mai ales, nu poți fi surprins, după ce ai trăit o viață în Ploiești, că masele pot fi manipulate!

Să fim serioși! Și, în definitiv, pentru cine vrei ”să mori”, Vali Sinescu?

foto: ligaluiadita.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*