Și într-un sezon ratat, Petrolul a scris istorie cu FCSB!

petrofcsb Sezonul acesta este unul care poate fi considerat ratat, chiar dacă Petrolul se va salva de la retrogradare. A fost ratat încă din start, iar atingerea unui obiectiv minimal, menținerea în Liga I, nu ar însemna o realizare, ci doar că s-a dres busuiocul!

Oricum, chiar și în acest sezon ratat, Petrolul a scris istorie cu FCSB! Nu este niciun fel de glumă, ci un adevăr de necontestat. Pentru prima dată în istoria întâlnirilor dintre Petrolul și echipa asta din Capitală gruparea ploieșteană a bifat trei meciuri consecutive de campionat în care nu a primit gol de la FCSB sau Steaua! Ultimele trei confruntări directe în Liga I au fost: FCSB – Petrolul 0-1, FCSB – Petrolul 0-0 și Petrolul – FCSB 0-0!

Pentru unii poate nu e mare lucru, dar de remarcat este și faptul că după Revoluție, atunci când nu l-a mai avut pe Valentin în spate, FCSB nu a reușit să bifeze trei meciuri consecutive de campionat fără să ia gol de la Petrolul!

Și, ca tacâmul să fie complet, FCSB este singura echipă din tot campionatul care nu a reușit să marcheze contra Petrolului, deși a disputat două meciuri în acest sezon împotriva lupilor!  Din acest punct de vedere e păcat că Petrolul nu poate juca doar contra FCSB-ului!

Sigur, asta nu ține loc de punctele de care are nevoie echipa ploieșteană în continuare, dar arată că fără ajutorul arbitrilor FCSB are probleme mari și să marcheze contra Petrolului, darămite să mai câștige.

De partea cealaltă, jucătorii Petrolului ar trebui să învețe că e Ok să nu iei gol de la o echipă modestă, așa cum e FCSB acum, dar e și mai bine să te concentrezi și când joci cu Voluntariul!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*