Semnal de alarmă pentru baschetul ploieștean: Politehnica Iași – CSM Ploiești 80-65!

baschetcsmtimba Eșecul la scor de la Baia Mare nu a fost șters cu buretele, ci, mai degrabă, confirmat la Iași, de către baschetbaliștii de la CSM Ploiești. Gruparea antrenată de fostul jucător al Iașiului, Eugen Ilie, și care îl are ca președinte pe un alt ieșean, Cătălin Burlacu, a capotat lamentabil în ultimul sfert al partidei, deși avea un avans de cinci puncte înaintea ultimelor 10 minute de joc!!!

Or, să ai 5 puncte avans și să pierzi la 15, în ultimele 10 minute, înseamnă că există o mare problemă, una pe care o echipă care vrea promovarea nu ar trebui să o aibă!

Mai mult, americanul Jones, de la Politehnica, a marcat 37 de puncte! Iar când defensiva ta nu poate bloca singurul jucător care marchează pentru adversari, iar ai o problemă.

Faptul că s-a făcut tam-tam că eșecul de la Baia Mare a fost un accident și faptul că directorul CSM Ploiești a mers personal la Iași să fie alături de baschetbaliști au fost elemente care nu au ajutat cu nimic, ci au confirmat, din păcate, ideea că mai este mult de muncă pentru obținerea promovării.

Nimic nu e pierdut, logic, dar echipa trebuie să schimbe ceva urgent, cele două eșecuri cu Baia Mare și Iași reușind să dea ”delete” ideii că CSM Ploiești e principala favorită la promovare. În doar două runde, totul a balansat în defavoarea ploieștenilor, care au obligația de a se aduna și de a pune lucrurile la punct.

Într-un fel, poate e mai bine că s-a pierdut acum această dublă, când mai există dreptul la recurs, dar semnalul de alarmă trebuie tras!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*