Sebi Tudor, de ce ai mai venit, dacă ai plecat?

sebi.tudor Reacția lui Sebi Tudor, de a renunța la banca tehnică a echipei ploieștene era una previzibilă! Mai ales că tânărului tehnician i se cuibărise ideea asta în cap încă de acum trei etape!

Întrebarea este logică, Sebi: de ce ai mai venit, dacă ai plecat? Adică ai acceptat să preiei echipa înaintea  unei serii infernale, în care trebuia să joci cu Astra, Târgu Mureș, Craiova, Viitorul și FCSB, în primele 6 meciuri ale tale și ai renunțat acum, când ce a fost mai greu, teoretic, a trecut și înainte de a face pregătirea de iarnă cu echipa?

E ușor ilogic, Sebi!

Știu, ce s-a întâmplat la partida cu Voluntari, pe teren, dar nu numai, e greu de digerat. Dar un antrenor cu personalitate se impune, nu renunță! Face scandal, spune lucrurilor pe nume, ia decizii spre binele grupului, nu fuge de el!

După declarația seacă pe care ai oferit-o la despărțire ai creat imaginea unui căptan speriat că i se scufundă barca și care fuge să-și salveze pielea.  Eu știu că nu este așa, dar ceilalți cu imaginea asta vor rămâne despre tine! Nu e păcat, Sebi?

Dacă ai fi explicat ferm motivele reale ale despărțirii aveai de câștigat. Și dacă ai fi luptat pentru a rămâne și a pune lucrurile la punct câștigai și mai mult!

Și mai e ceva! Echipa va avea rezultate cât de curând și toți vor spune: vezi, băi, bine că a plecat Sebi Tudor! Meritai mai mult, dar n-ai avut curaj să iei. Păcat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*