Se schimbă foaia la echipa de handbal masculin CSM Ploiești!

handbalbaieticsm Retrogradarea asta a băieților de la CSM Ploiești are și părțile ei bune! Uite, acum au apărut schimbări majore în lot, se va merge pe mâna tinerilor și mă aștept ca bugetul pentru secția asta, care nu a fost una de performanță în ultimii ani, dar a primit incredibil de mulți bani, să fie unul drastic redus, așa cum merită.

Pentru o formație care evoluează în al doilea eșalon al României, unde nivelul valoric este uneori jalnic, nu trebuie să mai faci cine știe ce cantonamente, eventual prin străinătate, și nu trebuie să mai dai salarii de mii de euro. E logic, nu?

Banii pot fi redirecționați către fete, că ele chiar pot face performanță, sau către alte secții care aduc renume clubului, nu îl fac de râs!

Bine, absolut ilogic este faptul că Ion Nicolae și Dragoș Dobrescu mai fac parte din staff, ei fiind limitați, din punct de vedere valoric.Or, nu poți fi credibil schimbând doar jucătorii, ci și antrenorii care au condus echipa spre retrogradare!

Probabil s-a mers pe ideea că în al doilea eșalon nu trebuie să ai cine știe ce antrenor, ceea ce e real la cât de slab e nivelul, sau, cel mai probabil, politicul a rămas implicat în sportul de la CSM și nu s-a primit ”verde” pentru schimbarea lor!

Poate acum, când nu mai e ”roșu” în biroul primarului, să fie scoși și ”roșii” de la echipa masculină din schemă!

Pe competență, nu politic!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*