Se mai joacă meciul Petrolului cu CFR Cluj?

ilieoana SGU a anunțat că a reziliat contractul cu FC Petrolul, iar clubul, la rândul său, acuză SGU de lipsă de flexibilitate. Analizând fiecare expunere în parte, este limpede că fiecare are partea ei de adevăr. Dar, asta nu folosește la nimic, deocamdată.

Dacă Petrolul nu își achită datoria către SGU, nu poate încheia un nou contract. Și nu are cum să achite. Iar dacă nu încheie un nou contract, trebuie să joace meciul cu CFR Cluj pe un alt stadion. Partea proastă este aceea că, indiferent de soluția aleasă, Chiajna sau Brașov, de exemplu, Petrolul riscă să nu joace meciul, ci să-l piardă la masa verde. Pentru că o echipă care vrea să schimbe stadionul pe care joacă atunci când e gazdă trebuie să anunțe clubul oaspete cu 7 zile înainte de meci. Cum meciul cu CFR este programat vineri, e limpede că, dacă ardelenii nu sunt de acord, meciul nu va avea loc și va fi pierdut de Petrolul cu 3-0.

Asta dacă, astăzi, SGU nu va face o concesie și va încheia un nou contract, situație care ar fi inimaginabilă, după ce, cu o zi în urmă, a ales să pună piciorul în prag în cazul FC Petrolul prin rezilierea vechiului contract.

Chiar, de ce ar fi de acord CFR să joace meciul în altă parte când are nevoie disperată de cele 3 puncte pe care le poate lua fără să joace. Poate doar din onoare, dar…

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*