Schumacher vrea minimum 4 puncte cu Iași și CFR! Mai sperăm ”o tură”?

schumacher Cu minimum patru puncte în aceste două partide și cu ajutor venit din partea rezultatelor celorlalte candidate la retrogradare, Schumacher mai speră la salvarea Petrolului!

Foarte bine, e just să facă asta, dar problema este infinit simplificată, acum: Poate Petrolul, cu jucătorii de acum, să mai facă asta?

Schumacher, care a plâns de ciudă la Botoșani, cum singur a declarat, trebuie să știe că ploieștenii, indiferent de ceea ce scriu ziariștii, indiferent de modul în care s-a prezentat echipa până acum, au o doză de optimism exagerat și vor spera, cu siguranță, până când matematica le va închide gura! E logic, e atitudinea suporterului care nu-și abandonează echipa și care își dorește să vadă că echipa lui vrea, dar și poate!

Or, aici este problema, domnule Schumacher. Ați plâns de ciudă la Botoșani nu de soarta Petrolului, ci de eticheta care vă e pusă după atâtea eșecuri. Ați plâns de ciudă că va consideră lumea un loser și că nu v-a ieșit pasiența.

Ploieștiul nu crede în lacrimi, mai ales ale unuia care spune că el a adus jucătorii pe care-i vedem acum la Petrolul. Dacă i-ați adus, faceți ceva cu ei, nu doar un malaxor de tocat nervi și speranțe! Pentru asta nu e nevoie de licență PRO! Oricine poate conduce o echipă care nu ia niciun punct și care ajunge la poartă doar din greșeală!

Să admitem că Ploieștiul mai crede ”o tură”, la meciul cu CSMS Iași. Să vedem pe teren că are și de ce s-o facă!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*