Rezultat firesc la Giurgiu: Astra – FCSB 2-0

astra.fcsb Astra lui Șumudică a câștigat cu 2-0 împotriva formației FCSB, rezultatul fiind unul cât se poate de logic. Faza golului marcat de Alibec este o bijuterie fotbalistică, iar golul din penalty marcat de Budescu a fost doar parafarea unui rezultat care arată diferența de valoare, de atmosferă și de antrenori dintre cele două echipe.

FCSB  a acuzat arbitrajul lui Colțescu, Becali declarând că Sebastian Colțescu nu are ce căuta în arbitraj!

Normal, când pierde FCSB, arbitrii trebuie excluși. Când același Colțescu a făcut praf Petrolul în meciul cu CFR, în sezonul trecut, fecesebiștii zâmbeau pentru că atunci se temeau că Petrolul le poate strica unele socoteli.

Acum îi doare și țipă!

O să vă mai doară, stați liniștiți!

Astra nu a câștigat meritat, un rezultat de egalitate fiind echitabil, dar important este că FCSB  a pierdut și nu mai are nasul pe sus, cum l-a avut în ultimii ani, când Colțescu și alții ca el i-au ținut în brațe!

Probabil că supărare mare este și la nivelul celor care pun FCSB  să joace doar seara, pe răcoare, în timp alte formații sunt programate atunci când sunt 40 de grade la nivelul gazonului!

foto: digisport

1 Comment on Rezultat firesc la Giurgiu: Astra – FCSB 2-0

  1. Totuși, cu toată ura dumitale… Stelei i s-ar fi anulat orice gol, de s-ar fi jucat până dimineața. A fost un arbitraj dedicat, la fel ca ăla de anul trecut de la Tg. Mureș. Asistenții erau cu steagul sus deja, atunci când Steaua mergea în atac.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*