Reunirea Petrolului, rece și tristă!

petrolul De Bobotează, Petrolul a avut parte de o reunire cum nu a mai avut de multă vreme: rece și tristă! Cu jucători care nu au catadicsit nici măcar să salute puținii oameni prezenți în tribune, cu aer de plictiseală cronicizată și cu un antrenor nou, Schumacher, oarecum pierdut, neobișnuit cu ceea ce înseamnă reunirea lotului unei echipe de primă ligă.

Au fost 18 fotbaliști la reunire, mulți fiind așteptați să ajungă mîine, atunci când petroliștii vor efectua vizita medicală. La capitolul plecări, Pecanha, Rusu,  Tudose sunt certitudini, în vreme ce Moussa, Tamuz, Lemnaru, Milinceanu și Zoubir sunt cu semnul întrebării. La capitolul sosiri este vorba despre jucătorii care au fost deja anunțați și care s-au prezentat astăzi: Paolucci, Inez, Begeorgi, Lesoimier, Guerriero, Pacar și Mișelăricu.Mai sunt așteptați alți patru jucători, dintre care un portar cu exeriență din Liga I, conform spuselor lui Schumacher.

Ce diferență imensă între reunirea din ianuarie 2015, cu torțe, petarde și tribune pline, și cea de astăzi, care a fost aproape sumbră!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*