Real Madrid a primit pentru prima dată în istorie patru goluri pe Bernabeu!

real Consecința acestui fapt a fost aceea că madrilenii au tremurat serios pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor, Iker Casillas având două intervenții decisiveîn ultimele minute, la scorul de 4-3 pentru Schalke! Un 5-3 ar fi însemnat o eliminare epocală pentru Real, care câștigase în tur la pas, cu 2-0.

După ce au pierdut prima poziție în Spania și au fost învinși acasă de Schalke, madrilenii sunt considerați de către unii ca și ieșiți din lupta pentru obiective: titlul și Champions League!

Nu e deloc așa! Ancelotti știe ce face și este de așteptat să arate asta exact atunci când va conta cel mai mult. Așa că, pentru Real, dușul rece cu Schalke poate aduce beneficii, în viitor.

Rezultatul cu Schalke este o excepție, gruparea antrenată de Roberto Di Matteo realizând meciul sezonului, Schalke, cu acest antrenor la timonă fiind, în general, o echipă care are ca principală preocupare faza defensivă. Tocmai de aceea rezultatul de pe Bernabeu a fost total atipic. Echipa germană a profitat de erorile lui Casillas la primele 3 goluri, aceasta fiind explicația pentru care o echipă precum Schalke a reușit această victorie istorică.

foto:espnfc.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*