Real – Barcelona 0-4, nu șocant, ci firesc, după modul în care s-a jucat!

suarez Meciul a fost pierdut de Benitez încă din start, atunci când a ales să joace cu Benzema, Bale și James Rodriguez, în condițiile în care primii doi erau nepregătiți fizic după accidentări, iar Rodriguez abia traversase oceanul după meciurile naționalei sale, Columbia.

De partea cealaltă, Luis Enrique nu l-a forțat pe Messi, el fiind doar rezervă. Partida în sine a fost fără istoric, Barcelona nu doar câștigând la scor, ci și etalând un fotbal de toată frumusețea. Superioritatea evidentă în special la mijlocul terenului, forma foarte bună a lui Suarez și Neymar, dar și jocul absolut fantastic al lui Iniesta, între linii, au stabilit diferența în acest meci, în care Suarez, de două ori, Neymar și Iniesta au marcat.

Real nu a jucat, ci doar a încercat să ajungă la nivelul adversarei sale. Tribunele de pe Bernabeu au înțeles mai repede decât Benitez ce se întâmplă și l-au aplaudat în picioare pe Iniesta, în momentul schimbării. Pentru Benitez, fanii au avut doar niște batiste albe, pe care le-au fluturat la final. Absolut normal!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*