Prima victorie pentru Petrolul, grație inspirației lui Selymes

petrolul.botosani Nu știu cu cine s-a consultat Selymes sau de ce anume a ținut cont pentru a face echipa din meciul cu Botoșani, dar știu sigur că a luat deciziile corecte, concretizate în primul succes al petroliștilor în acest sezon.

Fără Moussa, vârful folosit până acum, deși era evident că nu are abilități tehnice, cu Zoubir în centrul liniei de trei din spatele atacantului și cu Marinescu pe banca de rezerve, Petrolul a reușit să se impună.

Și nu întâmplător. Pentru modul în care Selymes a făcut echipa trebuie felicitat și, poate, măcar acum, a înțeles ce trebuie să facă și pe cine trebuie să se bazeze pentru a avea și rezultate, nu doar pentru a face o echipă care să macine în gol.

Despre jocul în sine, e limpede că Zoubir a fost fotbalistul care a luminat jocul de atac, contribuția lui la ambele goluri marcate de Petrolul, prin Rusu și Varga, fiind evidentă. Și de lăudat!

Botoșaniul a pierdut  la limită, 1-2, doar din cauza neglijenței lui Nepomuceno, care a pierdut foarte ușor o minge în preajma careului, prilejuindu-i lui Dimitrov șansa de a reduce din handicap.

Victoria Petrolului a fost, însă, incontestabilă, iar meritele lui Selymes, de această dată, sunt evidente. Abia acum, după șapte etape și cu formula de echipă din meciul cu FC Botoșani, Petrolul arată ca o grupare care are potențial de creștere!

foto:digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*