Previzibil: jucătorii Petrolului au răbufnit în Turcia!

petrolulhaita Infomația este deja una confirmată, nu mai este nimic ambiguu: petroliștii nu vor mai juca mâine meciul cu Terek, jucătorii refuzând să facă acest lucru. Situația era ușor de anticipat, pentru că tensiuni existau de multă vreme. Vestea că a fost depusă cererea pentru intrarea Petrolului în insolvență a fost una care, cel puțin pe termen scurt, a lăsat urme.

Asta înseamnă, în primul rând, că jucătorilor nu li s-a explicat ceea ce se dorește la club, în continuare. Și, din această perspectivă, au dreptate. Adică era de bun simț ca jucătorii să fie anunțați: băi, băieți, vrem să intrăm în insolvență, e singura cale, cine vrea să rămână să ne spună! Dar, pesemne că nu s-a întâmplat așa.

Acum, cu jucători care refuză să se mai antreneze ce rost mai are continuarea cantonamentului în Antalya? Se va lua o decizie în acest sens?

Pentru că o continuare în același climat de incertitudine ar duce, inevitabil, la scindarea lotului. Unii vor să plece, alții ar vrea să rămână!

Conducerea Petrolului va fi pusă în situația de a da drumul jucătorilor sau de a-i penaliza. Indiferent care dintre variante va fi aleasă, e limpede că nu din vina jucătorilor s-a ajuns aici!

Și mai e un lucru interesant: Rednic știa sau nu că Petrolul va intra în insolvență?

Dacă da, înseamnă că planul este mult mai elaborat decât pare, dacă nu e o mare păcăleală pentru el! Și, sincer, nu cred că poate fi păcălit așa ușor!

1 Comment on Previzibil: jucătorii Petrolului au răbufnit în Turcia!

  1. ASTA NU-I PETROLUL MEU si NICI AL PLOIESTENILOR ! ESTE PETROLUL LU’ WALTER & CAPRA si a altor interlopi care au spalat si vor spala bani cu aceasta insolventa ..sub egida brandului Petrolul ! Chiar daca va fi reluat campionatul la Digi TV …mi-e scarba sa vad un campionat cu steaua campioana inca din prima etapa din tur, cu comisii si arbitraje care o sustin neconditionat …chiar numindu-se smechereste FCSB ,cu 6 echipe retrogradate [ !!!] la finele returului , cu patroni si investitori care vad din fotbal veritabile surse de imbogatire peste noapte plangandu-se in stanga si-n dreapta ca in fotbal se baga bani , nu sa se si scoata bani dar …avem pretentia de a vedea cat mai des aparitia tinerelor talente autohtone , de a promova liga I in toate colturile tarii si-n cat mai multe orase,si sa privim un fotbal bun si curat DOAR pe gazon !!!…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*