Porret, Gnohere, Hadhria, Zoubir, Hassan, Bocognano…Petrolul la Zlatibor!

zlatiborgrup Ajunși la Zlatibor, unde se vor pregăti două săptămâni, fotbaliștii Petrolului vor avea parte de o perioadă dificilă, cunoscut fiind faptul că Selymes ține foarte mult la pregătirea fizică a echipelor pe care le antrenează. În afară de acest aspect, însă, va fi foarte important ca fotbaliștii să-l convingă pe Selymes că merită să fie titulari la o echipă cu tradiția Petrolului, iar meciurile amicale vor fi repere importante din acest punct de vedere.

Peterson Pecanha, Alberto Cobrea, Mirel Bolboaşă – Marian Dean Beţa, Alexandru Benga, Robert Alecsandru, Yohan Bocognano, Jeremy Faug-Porret, Alexandru Chiriţă, Andrei Peteleu, Laurenţiu Marinescu, Sanaa Altama, Florent Andre, Nour Hadhria, Gevaro Nepomuceno, Cheick Alan-Diarra, Abdellah Zoubir, Ismail Hassan, Andrei Rusu şi Eddy Gnohere: aceștia sunt fotbaliștii care au făcut deplasarea la Zlatibor.

Să faci din acest lot o echipă care să termine în primele șase în sezonul care începe peste trei săptămâni este o adevărată provocare pentru Selymes. Iar dacă tehnicianul Petrolului va reuși, înseamnă că este un antrenor formidabil, care nu a avut șansa să arate asta până acum! Însă, realist vorbind, mai interesant ar fi de aflat cam ce cotă ar da Superbet reușitei lui Selymes în acest sezon? Așa, ca de la partener la partener!

foto: fcpetrolul.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*