Ponturile Prahovasport – 5 februarie 2015

ponturi Rar se întâmplă ca programarea meciurilor în Chile să ofere combinații atât de bune cum se întâmplă astăzi. Trei meciuri cu echipe chiliene, pentru o cotă de 6.33.

Cobreloa – O Higgins, peste 2,5 goluri, cota 1.70

Ecuația jocului e simplă, antrenorul lui Cobreloa fiind recunoscut, pentru aceia care urmăresc meciurile din Chile, pentru obsesia lui legată de jocul de atac al echipei sale. Poate tocmai de aceea, echipa nu va fi niciodată una ermetică în defensivă, riscurile asumate pe faza de atac fiind decontate. De partea cealaltă, O Higgins este una dintre dezamăgirile acestui start de Apertura, alături de U de Chile. Până acum, în meciurile jucate de Cobreloa pe teren propriu s-au marcat minimum 3 goluri pe meci, iar în meciurile jucate de O Higgins în deplasare s-a întâmplat același lucru, minimum 3 goluri pe meci. Și statistic, dar în primul rând ca joc, meciul este de peste 2,5 goluri.

Nublense – U La Calera, peste 2,5 goluri, cota 1.70

Este exact același gen de meci ca și precedentul, cu Nublense generând meciuri cu minimum trei goluri, când a jucat acasă. De remarcat forma fantastică a atacantului de la La Calera, Pineda (omul adus de la Cobresal pentru a suplini plecarea lui Benegas la U de Chile), care a marcat cinci goluri în primele patru runde, nota bene, patru dintre ele în deplasare. La ultima deplasare, Pineda a dat trei goluri și La Calera s-a impus cu 4-3 la Antofagasta!

Palestino – Nacional Montevideo, peste 2,5 goluri, cota 2.20

Un meci aparent mai delicat, în privința numărului de goluri, pentru că echipa chiliană primește pe teren propriu replica unei forțe din America de Sud, la nivel de echipe de club: Nacional de Montevideo.

Meciul se dispută în calificările pentru Copa Libertadores, experiența fiind clar departea uruguayenilor. Palestino a fost revelația din ultimul sezon chilian și va încerca să profite de avantajul terenului propriu, pentru a obține un scor bun în prima manșă. Asta înseamnă că uruguayanul Chavez, golgheterul lui Palestino, va avea o motivație în plus în fața compatrioților lui. Nacional, care are jucători care au trecut prin Europa, Munua, Recoba, Ivan Alonso, rămâne cu prima șansă la calificare, asta însemnând că vine în Chile pentru a câștiga. Dacă se va marca în prima jumătate de oră, va fi un meci pe cinste, cu goluri, între două școli de fotbal care pun preț pe ofensivă.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*