Ponturi și argumente – 10 februarie 2016

ponturi Valencia – Barcelona, peste 2,5 goluri, cota 1.70

După 0-7 în tur, pe Camp Nou, Valencia joacă astăzi doar pentru palmares. Gary Neville este într-o situație delicată și a anunțat la conferința de presă dinaintea jocului că vrea să profite de formula de joc a adversarei pentru a bifa un succes, necesar ca aerul pentru moralul echipei sale. De partea cealaltă, Barca vine în excursie pe Mestalla, urmând să folosească o formație cu jucători de la echipa de tineret, în cea mai mare parte. În aceaste condiții, fără miza calificării, meciul va fi unul deschis, cu multe faze de poartă și, foarte probabil, cu goluri de ambele părți.

Maritimo – Portimonense, pronostic 1, cota 1.95

Este un meci din semifinalele Cupei Ligii, Maritimo având o șansă unică de a juca finala. Va avea de trecut de Portimonense, echipă din eșalonul secund, care a impresionat în această competiție, în care a ajuns în această fază în special datorită victoriilor de pe teren propriu.

Diferența de valoare este, totuși, mare și, ținând cont de faptul că Maritimo va folosi echipa de bază, are prima șansă pentru obținerea victoriei.

Sturm Graz – Salzburg, peste 2,5 goluri, cota 1.65

Meci din sferturile Cupei Austriei, între două echipe bune, ofensive. Salzburg nu mai are nevoie de prezentare, fiind echipa dominantă a fotbalului austriac în ultimii trei ani, în care a bifat, în toate competițiile interne, doar 7 meciuri în care nu a marcat. De partea cealaltă, Sturm este și ea o formație ofensivă, Kienast fiind golgheterul austriac pe care Sturm îl propune pentru Euro. Cu el pe teren, dar și cu Soriano și Keita, la Salzburg, golurile în acest joc sunt ca și garantate. Mai mult, până acum, în actuala ediție a Cupei Austriei, niciuna dintre cele două echipe nu a avut vreun meci în care să se marcheze mai puțin de 5 goluri!!!

Comerciantes Unidos – U de San Martin, oaspeții marchează, cota 1.64

Este genul de cotă foarte mare pentru realitatea din teren. Comerciantes Unidos este nou promovată în prima ligă din Peru, San Martin este una dintre cele mai vechi formații, experiența fiind net de partea oaspeților. Probabil, cota foarte mare dată la gol marcat oaspeți este generată și de faptul că San Martin nu a marcat în prima rundă, acasă, dar acela a fost un accident, echipa producând multe ocazii, dominând cu autoritate, portarul celor de la Deportivo Municipal având 7 parade de excepție. În Peru, la nivelul primei ligi, nu prea există formație care să nu pună probleme în atac, iar tradiția spune că o nou-promovată, la primul meci acasă, așa cum e cazul lui Comerciantes Unidos, primește gol.

Jucate pe același bilet, ponturile de astăzi au o cotă finală de 8.97. Dar ele au caracter orientativ și fiecare dintre ele poate fi combinat cu acelea sortate de inspirația voastră!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*