Play-off conturat pentru handbalistele de la CSM Ploiești

csmfete Participarea handbalistelor de la CSM Ploiești la play-off-ul Ligii Naționale depinde, de acum, doar de capacitatea lor de a nu răsturna găleata aproape plină!

Fetele antrenate de Goran Kurtes au câștigat partida cu CSM Slobozia, așa cum era de așteptat, scor 25-20 și s-au distanțat la patru puncte de următoarea clasată, HCM Râmnicu Vâlcea. Cu doar cinci etape rămase de disputat, cu un program accesibil, fetele antrenate de Kurtes trebuie doar să respecte calculele hârtiei și vor ajunge în play-off.

Mai ales că HCM Râmnicu Vâlcea, principala contracandidată, va juca, în ultimele cinci runde, la București, cu CSM și la Zalău, terenuri de unde este de așteptat să nu ia niciun punct!

Etapa viitoare va fi una foarte importantă pentru CSM Ploiești. Gruparea ploieșteană va juca pe terenul lui U Cluj, echipă care are 7 puncte mai puțin decât CSM, iar un eventual succes ar reduce, practic, lupta pentru play-off doar la duelul cu Râmnicu Vâlcea. Care duel, poate fi și el simplificat dacă gruparea olteană nu va câștiga acasă cu HCM Roman!

Foto: csmploiesti.ro

 

 

 

1 Comment on Play-off conturat pentru handbalistele de la CSM Ploiești

  1. Ar trebui un investitor si in handbalul feminin ..acolo unde CSM-ul nostru se ridica peste asteptari si unde nivelul competitional este unul foarte ridicat ! Hai CSM !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*