Petrolul vs CSMS Iași, meci pentru continuitate

botos Fotbaliștii antrenați de Mircea Rednic vor înfrunta, de la ora 18.00, o grupare ieșeană care a început foarte bine acest retur, cu punctaj maxim. Acest lucru ar fi putut însemna ceva, pentru ieșeni, dar nu în fața Petrolului, care a început, de asemenea, cu punctaj maxim în retur.

Petroliștii sunt gata să mai ia trei puncte pentru a menține diferența de cinci puncte față de prima poziție a clasamentului. Va reveni Filip, după suspendare, în vreme ce Meme Tchite e așteptat să recidiveze și să marcheze iar, așa cum a făcut-o și în cupă.

În partida tur, Petrolul a bifat cel mai clar succes din această ediție de campionat, chiar pe terenul ieșenilor, câștigând cu 5-1. Dintre marcatorii Petrolului din tur, doar Filipe Teixeira se va afla pe teren, Mutu și Albin nemaifiind în lot, iar Tamuz fiind accidentat.

De remarcat faptul că fundașul ieșenilor, Ionuț Voicu, a anunâat la conferina de presă că știe cum să-l blocheze pe Teixeira, el fiind coechipier cu Filipe la FC Brașov. ”Mereu m-am descurcat când a trebuit să-l blochez!”, s-a lăudat Voicu la conferința de presă susținută de ieșeni înaintea acestui meci. Pesemne a uitat meciul din tur, când a fost titular!

Una peste alta, diseară, în ciuda declarațiilor războinice ale  moldovenilor, Petrolul va trebui să-i reamintească echipei lui Napoli care îi este locul!

1 Comment on Petrolul vs CSMS Iași, meci pentru continuitate

  1. Problema este ca Petrolul s-a mai impiedicat de echipele mici de anul acesta ..Chiajna,Rapid sau Otelul ( !!!) ! Si cu Brasovul..daca n-ar fi existat acel sut bine plasat de la 20 de metri al lui Teixeira ..am fi avut cu 2 puncte in minus la zestre !.. Ce mi-ar place un scor FLUVIU cu moldovenii astia ,care de regula nu-si cunosc lungul nasului !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*