Petrolul vrea în insolvență! Catastrofă sau unica șansă de redresare?

echipareunita Acum e acum pentru Petrolul. Cererea asta de intrare în insolvență, pe care FC Petrolul a depus-o, și care va fi aprobată, probabil, va rupe pisisca, așa cum se spune. Care vor fi jucătorii dispuși să mai rămână la Petrolul, în această situație și, mai ales, care vor fi modalitățile prin care se vor produce banii necesari pentru ieșirea din acest impas.

În fotbalul românesc de astăzi, insolvența nu este o tragedie. Dar, pentru Petrolul poate fi! Pentru că, odată intrat în insolvență, clubul joacă alba-neagra, unde alba înseamnă redresarea, iar neagra înseamnă falimentul. Nu poate fi o altă variantă.

Evident, echipa nu va mai juca în cupele europene, dar, dacă situația s-ar fi menținut, fără cererea de intrare în insolvență și jucătorii nu ar fi putut fi plătiți, oricum părea greu de crezut că ar fi murit pe teren ca să joace în Europa. Aceia care ar mai fi rămas, logic.

Cu perspectiva unei lungi perioade în care nu vor primi bani, fotbaliștii vor pleca, foarte probabil. Nu toți, dar cei mai importanți!

Foarte important este faptul că această cerere nu rezolvă, încă, nimic. Adică, mai pe românește, dacă nu vor accepta creditorii planul de reorganizare, Petrolul va intra în faliment. Ceea ce ar contrazice declarația dată de Andi Crângu acum două zile, când excludea această variantă și vorbea despre vânzarea clubului.

Oricum, conducerea Petrolului nu a jucat fair-play față de fanii echipei: adică FC Petrolul depune cerere de intrare în insolvență pe data de 4 februarie, iar pe 5 februarie îi invită pe fani să își ia abonament pentru retur!!!

Decent, să nu spun altfel, era să fie anunțată mai întâi dorința de intrare în insolvență și eventual explicată.

Dacă mai poate fi ceva explicat din tot ceea s-a întâmplat la Petrolul în cea mai fiebinte iarnă fotbalistică a Ploieștiului.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*