Petrolul vede insolvența ca pe un nou început! Corect, dar să nu fie același final!

prahovasport Intrarea în insolvență a Petrolului este privită de oamenii de la club ca un nou început, așa cum titrează siteul oficial. Este absolut corect, economic vorbind, toată lumea înțelegând că nu exista altă soluție în acest moment. Asta nu mai trebuie explicat.

Ar trebui explicat de ce s-a ajuns aici, cât de mult este vinovată actuala conducere și cât de mult sunt vinovati primarul Bădescu și autoritățile locale. Pentru că așa cum consilierii locali și primarul s-au implicat într-un fel sau în altul, s-au pozat cu Cupa României și au promis bani la Petrolul când a fost bine, tot așa trebuie să răspundă și ei, ca și conducerea clubului, atunci când este rău.

Jocul ăsta de-a v-ați acunselea nu mai merge.  Bun, insolvența este un nou început. Suporterii pot înțelege asta! Jucătorii, însă, înțeleg? Că e foarte important ca ei să fie primii care înțeleg. Fanii vor rămâne lângă echipă, e clar, nu asta trebuie să fie teama clubului.

Dar, atenție! Să spunem că redresarea economic va merge șnur și se va ieși rapid din insolvență. Și atunci, domnilor, Petrolul o va lua de la capăt cu aceeași conducere și cu aceleași promisiuni deșarte ale autorităților locale? Pentru că, dacă asta se vrea, Petrolul va risca același final.

Insolvența asta e un prilej bun de curățenie general, nu doar din punct de vedere economic! Capră, Bădescu și consilierii locali sper că înțeleg asta!

1 Comment on Petrolul vede insolvența ca pe un nou început! Corect, dar să nu fie același final!

  1. Petrolul nu poate reveni acolo unde o vor suporterii decat printr-un ALT PATRONAT , un PATRONAT MULT MAI POTENT FINANCIAR si care sa nu VISEZE la LOVITURI peste NOAPTE din TRAFIC de JUCATORI sau prin EVAZIUNEA INTELEGERILOR pe sub masa !.. De altfel..Petrolul fiind o echipa a tuturor suporterilor si cetatenilor din Ploiesti si.. din Prahova, trebuie sa fie sustinuta prin premieri de obiective de catre Primarie si de catre Consiliul local , cat si de catre Consiliul judetean ..cum sustin CSU Craiova , ASA Tg Mures , CSMS Iasi sau Concordia Chiajna
    !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*