Petrolul, un tocător de speranțe: 0-1 cu Poli și doar 4 puncte în playout!

politim Înaintea fiecărei runde există fani ai Petrolului care se conectează la rezervorul de speranțe și tot așteaptă ca această conectare să aibă un feed-back și din partea echipei.

Din păcate, însă, acest Petrolul al lui Schumacher este doar un tocător de speranțe, fiecare meci aducând din ce în ce mai mult confirmarea că echipa merge spre blazare, nu spre renaștere.

La Timișoara, Petrolul a jucat ceva doar în prima repriză, atunci când a și avut două ocazii mari prin Pacar și, mai ales, prin Gavrilă. Asta pe fază ofensivă, pentru că în defensivă, un cuplu Mișelăricu-Prestia nu îți poate garanta decât dureri de cap.

Golul marcat de Bărbuț, după o aruncare de la margine, a făcut diferența pentru că în partea secundă Petrolul nu a existat în atac. Poate și din cauza faptului că schimbările lui Schumacher au fost absolut șocante, Paolucci și Gavrilă, cei mai activi pe faza de atac fiind și primii fotbaliști schimbați de antrenorul ploieștenilor, în condițiile în care Ziani și Pacar au fost, de departe, inutili, efectiv!

Este treaba lui Schumacher, însă, domnul care vede creștere de la meci la meci și, normal, a conducerii care i-a dat pe mână soarta unei echipe care, măcar, mai avea speranțe. Acum nu mai are nici atât, Petrolul actual dând senzația că joacă într-un campionat doar al ei. Și nici în ăla nu câștigă!

Schumacher, fabulos la final, a tras concluzia: ”Trebuie să arătăm ca o echipă de pe ultimul loc și de acolo înainte să facem ceva!” O bijuterie de declarație, nu?

 

1 Comment on Petrolul, un tocător de speranțe: 0-1 cu Poli și doar 4 puncte în playout!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*