Petrolul – U Cluj, o mare palmă pentru Rednic!

Petrolul a câștigat meciul de pe Ilie Oană cu U Cluj, acesta fiind doar al șaselea succes al petroliștilor în cele 16 meciuri disputate până acum în fața propriilor suporteri. Nu foarte mulți, e drept, doar vreo 3000, dar devotați simbolului alben albastru.

Meciul a fost un chin, a fost o bătaie de joc la adresa fotbalului, la aceste epitete contribuind, din plin, ambele echipe. Rezultatul a fost decis de ipsa doar pentru că Veselovsky a scăpat o minge banală, fundașul croat având meritul de a o trimite în poartă și atât. Nu a fost vorba despre un învingător stabilit prin nu știu ce găselniță tactic, ci doar despre un învingător stabilit în urma unei erori individuale  imense. Asta ca să îi fie limpede și lui Falub, care la final a declarat că echipa lui a dominat jocul, din punct de vedere tactic. Dacă așa arată U Cluj când domină tactic un adversar, mi-e groază să îmi imaginez cum arată atunci când nu o face!!!

Dincolo de orice marotă legată de corectitudinea în care s-a disputat jocul, pe care marii specialiști care au văzut blat la Steaua – Petrolul l-au pariat 2 solist, rămâne marea palmă pe care a primit-o Rednic de la jucătorii pe care i-a tot criticat, fiind evident, în ciuda jocului foarte slab valoric, faptul că petroliștii chiar au avut motivația necesară pentru a trimite săgeți fostului tehnician, actualmente la Dinamo.

În rest, Tamuz s-a accidentat în timpul meciului și nu va juca la Târgu Mureș, ca și De Lucas, accidentat încă din preziua meciului cu U Cluj.

Cu locul al treilea asigurat și după această rundă, Petrolul va merge pentru etapa viitoare la Târgu Mureș. Rămâne de văzut dacă doar va merge, sau va și juca!

Foto: digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*