Petrolul trăiește: victorie absolut meritată cu CFR!

petrolulcfr Petrolul a bifat a doua victorie din acest campionat, după ce a câștigat, absolut meritat, contra CFR-ului. Pe un teren execrabil, pentru care SGU ar trebui să plătească daune ploieștenilor că-i face de râs în toată țara, Petrolul a început tare și a marcat repede, prin Zoubir, după o fază creată de omul meciului, Moussa. Apoi, arbitrul Cătălin Popa a fost penibil, neacordând un penalti clar ca lumina zilei, la hențul lui Tiago Lopes. Popa nu a văzut, ulterior, nici faultul clar, în careu al lui Faug – Porret, astfel că arbitrul a încheiat o repriză de tot râsul pentru el, În schimb, jucătorii Petrolului au arătat o atitudine absolut remarcabilă, Genev, Varga- de două ori, Ropotan și Moussa- bară ratând ocazii mari, care puteau desprinde Petrolul la o diferență mai mare. S-a terminat 1-0, acesta fiind doar al treilea meci în care petroliștii nu au primit gol, celelalte fiind meciurile cu FCSB.

CFR a vrut multe, dar nu a prea putut, în acest meci, tocmai pentru că Petrolul a stat foarte bine în teren, a avut agresivitate și inteligenă pentru a păstra avantajul.

Trei puncte importante, care dovedesc, însă, și altora, că Petrolul trăiește și că poate mai mult. De remarcat și debutul lui Pulhac, cu noroc pentru Petrolul, așa cum cu noroc a fost și gestul lui Lucian Rădulescu, cel care a plătit pentru ca Petrolul să poată juca pe Ilie Oană.

foto:digisport

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*