Petrolul pierde ”surprinzător” la Chiajna și o menține pe Concordia în Liga I

chiajna Din capul locului trebuie spus că meciul Concordia – Petrolul a fost unul în care Petrolul a marcat surprinzător de mult și a primit deloc surprinzător mai multe goluri decât a marcat.

Cu o echipă încropită, în care Pastorini a apărut iar la închidere, iar Coman în postură de fundaș dreapta, Petrolul a început bine meciul, a ratat prin Filip o ocazie uriașă, dar a și deschis scorul grație golului reușit de Nkoyi, preluare pe piept și șut la colțul lung, în minutul 11. După doar șase minute, însă, Adrian Cristea a prins un șut de senzație, trimițând mingea în vinclul din stânga porții apărate de Pecanha, așa cum nu a făcut-o niciodată cât timp a evoluat pentru Petrolul. Până la pauză, Chiajna a forțat degeaba, iar Ipsa s-a accidentat, locul său în defensiva lupilor fiind luat de Filip, mutare care a prilejuit, la pauză,  apariția lui Gallegos în echipa petrolistă, doar pentru a doua oară în acest sezon.

Partea secundă a început cu un nou gol al Petrolului, marcat de Kronaveter, după o pasă a lui Nkoyi, pentru ca, apoi, Chiajna să marcheze izbăvitor de două ori prin Purece și Pena, pentru a se menține în Liga I.

A fost un meci care a definit întreaga evoluție a Petrolului în acest sezon. În care a început bine și a terminat în genunchi.

foto:digisport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*