Petrolul o bate pe FCSB, ce bucurie, ce regrete!

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 1 (27.10.2014) Rednic a vrut, parcă, de ziua lui, să arate cu adevărat ce vrea el de la Petrolul! A judecat perfect partida și a pus în teren o formație care a avut atitudine, a avut agresivitate și, mai ales, a trimis în teren o echipă care a avut stopul ăla de noroc necesar pentru a obține victorii de acest gen, jucând inteligent, dincolo de toate!

FCSB – Petrolul 0-1 a fost un rezultat care pare just! Sau la fel de just cum a fost golul egalizator al lui Chipciu, în turul semifinalei de cupă.

Fără Geraldo, Teixeira și fără Astafei, titulari de drept până acum, Petrolul a arătat foarte bine. Parcă ar fi vrut  cei care au intrat pe teren la acest joc să arate că echipa asta poate reprezenta ceva și fără ei! Și au reușit, cu prisosință!

Singura ocazie reală a bucureștenilor a apărut după o gafă a lui Ipsa, care nu a fost în stare să protejeze o minge, la o fază banală, Stanciu ratând cu poarta goală. Apoi, pe final, un contraatac școală, orchestrat magistral de Kronaveter și finalizat de Nepomuceno, a adus bucuria în tabăra Petrolului. O bucurie imensă, care a generat și regrete imense, venind cu o săptămână mai târziu.

E bine și așa, însă, petroliștii confirmând, o dată în plus, că un meci tare este cel mai bun prilej pentru a da semne de revenire.

Demnitate versus aroganță a fost filmul așteptat la returul semifinalei, dar care a rulat o săptămână mai târziu.

Pentru prima dată, chiar de ziua lui, Rednic a putut vedea pe teren o echipă a Petrolului care a jucat și pentru el. Taman când nimeni nu mai dădea nicio șansă lupilor!

De fapt, pentru fecesibiști, asta a fost morala: Când ești oaie și crezi că poți trece printre lupii care dorm, termini prin a fi sfâșiată!

 

7 Comments on Petrolul o bate pe FCSB, ce bucurie, ce regrete!

  1. La anu’ pe vremea astA, spargeți semințe la matineu, sărăciilor! Iar va uitați la steluta in ch. League. Izmenarilor, poate o sa transmita vreun post meciuri din divizia B

  2. Ce bucurie! La 20 de ani, o bucurie! La 50 ani, un titlu! Demnitate, fra’….
    Dacă nu era strambu ăla de Stanciu, o luați cu vreo 3 goluri. Singura fază, singurul gol. Ce demnitate, ce bucurie 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*