Petrolul mai vede și partea plină a paharului!

petolulgrup Prima rundă a returului în Liga I, fără meciurile meciurile de astăzi, care nu pot schimba podiumul, a fost una care a adus un plus de încredere pentru Petrolul.

Gruparea ploieșteană, intrată în insolvență și deloc convingătoare în amicale, s-a descurcat să își ia punctele acasă, cu FC Brașov. Foarte important, a reușit asta fără să facă un joc bun! Este esențial în fotbalul de astăzi să câștigi chiar și atunci când jocul nu funcționează așa cum ar trebui!

Ei bine, FCSB nu a reușit asta, a pierdut lamentabil cu Rapid, iar Astra nu a reușit să treacă de Chiajna. În aceste condiții, văzând la lucru aceste echipe, petroliștii au de ce să creadă și mai mult în șansele lor, până la capăt. Dacă pentru unii FCSB era ca și calificată în finală, în dubla contra Petrolului, acum lucrurile nu mai sunt așa limpezi, nu? Păi dacă te bate o echipă formată acum o lună, cu jucători care nici nu au învățat bine să vorbească între ei, te poate bate oricine!

Revenind la Liga I, Petrolul a rămas echipa care are acum cele mai puâine înfrângeri, doar 2 în 18 meciuri jucate! Și ambele acasă, asta pentru amatorii de senzații tari care deja se gândeau cum FC Botoșani va lua pe sus Petrolul!

Neînvinsă afară, Petrolul are toate șansele să facă un meci mult mai bun la Botoșani, decât a făcut acasă, cu Brașovul. În primul rând pentru că nu va mai întâlni o echipă care crede că fotbal înseamnă doar să nu primești gol. Iar în deplasare, Petrolul a știut, mai mereu, să profite de avântul gazdelor.

Una peste alta, o etapă cu profit pentru Petrolul! Care nu moare, ci chiar arată, în oglinda clasamentului actual, mai bine decât la finalul lui 2014! Să mai vedem și partea plină a paharului!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*