Petrolul, în zece oameni, a pierdut cu Viitorul!

 Fără Benga, suspendat, era limpede că Petrolul va avea probleme în meciul de la Ovidiu, cu Viitorul. Și a avut, dar nu așa de multe, cum se anticipa. Din păcate pentru Petrolul, însă, după accidentarea lui Moussa, din minutul 24, a jucat în 10 oameni, pentru că Tamuz a intrat pe teren și a făcut figurație. Și-a bătut joc de două ocazii imense, singur cu portarul, când echipa era condusă cu 1-0.

Indolența lui Tamuz, condamnabilă, din moment ce omul ăsta are un salariu uriaș nu doar pentru un club aflat în insolvență, nu a fost, însă, singura cauză a înfrângerii.

Chiar dacă toată lumea îl laudă pe Răzvan Marin pentru execuția de la singurul gol al Viitorului, trebuie remarcată și greșeala evidentă de plasament a lui Pecanha, care a luat gol de la 30 de metri, cu un șut care a fost mai aproape de centru porții decât de vinclu.

În rest, Ropotan a luat din nou galben, nicio surpriză, Varga trebuia eliminat, fiind scos de Sebi Tudor din teren tocmai din această cauză, iar Marinescu și Zoubir au evoluat modest, chiar dacă fiecare dintre ei a pasat decisiv pentru Tamuz, la ocaziile imense ratate de acesta.

Petrolul trebuie să uite ce a fost la Ovidiu și să vadă doar ceea ce urmează: partida cu Timișoara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*