Petrolul în fața uneia dintre cele două victorii obligatorii în retur

petrolulantrenament Dintre toate partidele pe care Petrolul le are de disputat în acest retur de campionat, două sunt capitale: cu FC Voluntari, în deplasare, și cu Concordia Chiajna – acasă.

Prima provocare, partida cu FC Voluntari, prinde echipa petrolistă pe o pantă ascendentă a jocului prestat, dar cu mari probleme de efectiv. Sebi Tudor are datoria de a rezolva problema mijlocașului central, Ropotan fiind suspendat, dar și pe aceea a fundașului stânga, acolo unde Beța și Faug-Porret nu pot evolua în acest joc.

Foarte probabil, ținând cont de subțirimea numerică a lotului, Marinescu va fi din nou titular și va avea o șansă importantă să arate că se poate conta pe el. De asemenea, probabilitatea folosirii lui Peteleu ca fundaș stânga este și ea mare.

Lemnaru și Chiriță vor avea, probabil, șansele lor în această partidă, ca și Nepomuceno, toti fiind obligați, într-un fel sau altul, să arate că merită să joace la Petrolul. Ca și Tamuz, care ar trebui să facă și el ceva ăpentru echipa asta, care îi plătește un salariu uriaș față de ceea ce a oferit el în acest sezon, adică mai nimic.

Una peste alta, cu noroc sau în urma unui joc solid, Petrolul este condamnată să câștige cu FC Voluntari. Și o poate face!

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*