Petrolul în fața dublei care îi poate stabili direcția în acest sezon

confselymes Cu doar un succes în primele 7 runde, Petrolul se află acum în fața unei duble de foc, una care îi poate contura planurile pentru actualul sezon. Petrolul va juca următoarele două partide din Liga I pe terenul lui Dinamo și acasă cu Astra Giurgiu, iar un bilanț pozitiv din aceste meciuri o poate repoziționa în ierarhia campionatului. În schimb, dacă va obține mai puțin de trei puncte, gluma se va îngroșa.

Dinamo s-a cocoțat pe locurile fruntașe, dar fotbalul acestei echipe este unul meschin, unul permisiv pentru o grupare care știe ce vrea cu adevărat. Așa că principala șansă de a acumula puncte din această dublă este în Ștefan cel Mare.

Cu trei puncte câștigate în dauna lui Dinamo, Petrolul ar avea altă perspectivă la meciul cu Astra. Chiar dacă Șumudică s-a cam obișnuit să nu piardă la Ploiești.

Selymes știe și el că și-ar putea juca viitorul la Petrolul în aceste partide, așa că este de așteptat să nu repete greșelile din startul sezonului pentru a spera că va mai rămâne antrenor la Ploiești.

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*