Petrolul – FCSB se joacă pe Ilie Oană!

peluza Este normal, până la urmă, ca meciul cel mai așteptat de ploieșteni, în campionat, cel cu FCSB, să se dispute acasă, adică pe Ilie Oană! Este o veste bună și pentru abonații FC Petrolul, dar și pentru ceilalți ploieșteni care au posibilitatea de a-și umpăra bilete, începând de astăzi.

Este o veste bună și pentru jucătorii Petrolului care vor avea, și la acest joc, parte de susținerea fanilor.Că nu va fi un gazon de calitate este limpede, mai ales că nici vremea nu a fost una favorabilă, dar faptul că Petrolul va înfrunta FCSB pe Ilie Oană ține de o stare de normalitate. Ar fi fost culmea ca acest joc să aibă loc la Chiajna, la Brașov sau, și mai rău, la Buzău, acolo unde FCSB ar fi jucat, practic, acasă!

Partida Petrolul – FCSB se joacă pe 18 octombrie, dela ora 20.30.

2 Comments on Petrolul – FCSB se joacă pe Ilie Oană!

  1. Pai…. și în Ploiești are destui susținători. Deci, cam peste tot sunt acasă și atrag spectatorii. După ce FCP se va așeza cuminte în B, Ploieștiul va fi iarăși roș-albastru, nu că n-ar mai fi fost, ci doar s-au înfierbântat niște feciorasi slobozi la gură, zicându-si „galerie”. Stelisti, toți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*