Petrolul – FC Voluntari și playoff-ul supralicitat!

După ce Petrolul a disputat și primul meci pe teren propriu, cu nou-promovata FC Voluntari, e limpede că obiectivul accederii în playoff este unul supralicitat, așa cum era de intuit încă de la anunțarea lui.

Indiferent de numele jucătorilor care vor mai veni la Petrolul, este clar că, pe acest nucleu nu se poate construi o formație care să intre în playoff, mai ales dacă nu se va rezolva problema depunctării.

Ecuația nu ține neapărat de Selymes sau Joița, Petrolul fiind o formație care a avut probleme reale în a desface apărările oaspeților de pe Ilie Oană chiar și când avea fotbaliști de valoare în lot.

Partea proastă, însă, este aceea că, pe hârtie, FC Voluntari era cea mai slabă echipă care putea veni pe Ilie Oană și tot nu a pierdut! Nu-i bai, Petrolul va mai crește, probabil, în jocul ofensiv, dar nici celelalte combatante nu vor sta pe loc.

Cu FC Voluntari, Petrolul nu a jucat rău, dar nu a jucat atât de bine încât să câștige. Și aici e hiba. Punctele adunate contează, dar nu foarte mult dacă nu sunt câte 3.

Varga a debutat bine la Petrolul, Moussa a fost bătăios, dar ineficient, Marinescu, lăudat de Selymes după meci, a jucat în stilul lui, cu foarte multe atingeri, Nepomuceno nu a fost în meci, chiar dacă a centrat la gol, iar Rippert și Ropotan au jucat slab, fiind din alt film.

Urmează două deplasări consecutive, la Iași și la Chiajna, partea plină a paharului fiind aceea că Petrolul dă senzația că va aduna și în acest sezon mai multe puncte din deplasare decât de pe Ilie Oană!

foto:digisport

1 Comment on Petrolul – FC Voluntari și playoff-ul supralicitat!

  1. NU AVEM NICIO SCUZA sa nu poti bate ..comuna psd-ista Voluntari, cea mai slab cotata echipa din liga I ,cu un lot adunat in tot atatea zile cate am avut si noi in aceasta scurta pauza competitionala !.. 1-jucatorii accidentati si care au lipsit un timp indelungat de pe gazon , NU MAI DAU RANDAMENTUL SCONTAT , INTRA LA MINGE CU FRICA , FAC GRESELI DIN ” RETINERI” interioare, SPIRIT de CONSERVARE samd …( ex.Tamuz, Marinescu ) , 2- Dacian VARGA – ca si Moussa sau Marinescu de altfel- incepe cate o actiune bine , promitator , dupa care ..se pierde la finalizare , negasind solutiile simple si eficiente ,fapt pentru care nu a fost pastrat in lotul atator echipe pe unde a activat 3- Ropotan , Rippert, R. Alexandru sau Beta , precum si Altama, Porret sau Benga inca nu si-au propus sa se ” cizeleze” la intrarile la adversari , fapt care au insemnat pe langa cartonasele galbene tot atatea faulturi ..nascatoare de faze fixe periculoase in preajma careului nostru !!!.. 4- nu prea avem şuteori la echipa ..si pot s-o spun ca nici in campionatul trecut nu i-am avut…in afara de ..Teixeira ! Asta vis-a-vis de ..cele câteva şuturi anemice pe care le-am expediat in cele doua dispute din acest inceput de campionat !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*