Petrolul fără victorie după cinci etape: 1-1 și cu Pandurii!

petrolul.pandurii.gol Poveștile cu marele ghinion pe care-l are Petrolul trebuie reactualizate, pentru că nu din cauza ghinionului echipa nu are nicio victorie în cinci runde. Iar cinci runde parcurse înseamnă aproape jumătatea turului!

La meciul cu Pandurii, Petrolul a dominat cu autoritate prima repriză și a intrat în avantaj la pauză, grație golului marcat de Moussa, după o centrare perfectă a lui Rippert. A mai fost o fază de toată frumusețea a lui Farina și o pivotare de efect a lui Moussa, în vreme ce Pandurii nu a avut nimic, pe fază de atac.

Tipic, însă, Petrolul nu a mai jucat la fel după pauză, fiind al doilea meci consecutiv în care petroliștii au avantaj și nu-l gestionează cum trebuie. Asta pentru că gestionarea unui avantaj nu înseamnă apărarea lui și atât. Iordănescu junior a mutat decisiv, trimițându-l în teren pe Nicoară, pentru a câștiga duelurile cu Peteleu. Și a fost mutarea decisivă, Peteleu fiind cel care a provocat penalty-ul din care Pandurii a restabilit egalitatea, prin Roman.

Abia după ce Nicoară a mai centrat perfect și pentru o ocazie uriașă a aceluiași Roman, Selymes s-a prins că trebuie să-l scoată pe Peteleu, care a fost catastrofal și la Chiajna.

Spre deosebire de Iordănescu junior, care l-a scos din teren pe Nistor fără să stea prea mult pe gânduri, Selymes nu a avut curaj să-l scoată pe Marinescu, mână moartă în acest joc, nici pe Varga, slab și plin de ifose, iar pe Zoubir, care a evoluat și el modest, l-a scos abia în minutul 85!. Asta e, ghinion!

Dacă meciul ar fi durat doar 45 de minute, Petrolul ar fi meritat să câștige, chiar la scor. Per total, însă, rezultatul e echitabil, iar prima victorie a Petrolului se lasă așteptată!

foto:dolcesport

Be the first to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată


*